Κυριακή, Αυγούστου 27, 2006

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ EL CLASSICO ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΑΔΕΪΡΑ...

Καλημέρα.Θα μπορούσε να είναι καλύτερος ο χθεσινός απολογισμός.Επιβεβαιώθηκαν,το καλό διπλό της Γκενκ,ο άσος της Γκλάντμπαχ και το διπλό της Λυών.Η Βέστερλο αν και προήγηθηκε περιορίστηκε στην ισοπαλία,η Ίνβερνες τελικά δεν αντιστάθηκε στην Χαρτς,ενώ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εντός έδρας την Άρσεναλ,<<σπάζοντας>> ένα σερί εφτά συνεχόμενων νικών των <<κανονιέρηδων>> στο γήπεδο της Σίτι.Στις ισοπαλίες σημειώθηκε πλήρης αποτυχία,αφού δεν επιβεβαιώθηκε καμία από τις προτεινόμενες ισοπαλίες.Έχω ξαναγράψει πάντως ότι η πρόγνωση ισοπαλιών είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση και μπορεί να εκθέσει εύκολα τον οποιοδήποτε.Πάμε τώρα στα σημερινά:
442.ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΝΑΛΤΣΙΚ:Μετά την χθεσινή νίκη της Λοκομοτίβ και με την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ να έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Σινίκ,η Σπαρτάκ Μόσχας πρέπει να νικήσει.Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τρεις βασικούς και προέρχονται από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.Στα ύψη η ψυχολογία της Σπαρτάκ Μόσχας,μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του CHL.Άσος εδώ.
446.ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΚΟΜΠΛΕΝΤΣ:Η έμπειρη Μπραουνσβάϊγκ έχει σαφώς καλύτερο έμψυχο δυναμικό από την νεοφώτιστη Κόμπλεντς και μετά από δύο λευκές ισοπαλίες ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι και να πάρει την νίκη.Τυχερή ήταν η Κόμπλεντς στην εντός έδρας νίκη της επί της Γκρόϊτερ Φιρτ.Άσος.
454.ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ-ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ:Πολύ ενισχυμένη φέτος η Γκρόνιγκεν.Έδειξε τα δόντια της στην πρεμιέρα με την τριάρα επί της Φέγενορντ.Παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της εκτός έδρας,όμως οπωσδήποτε σήμερα μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει,στην έδρα της αποδυναμωμένης Ναϊμέγκεν.Στο Χ2 το ματς.
525.ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΟΜ ΤΟΜΣΚ:Χωρίς τον καλύτερο της παίκτη και πρώτο της σκόρερ η Ντιναμό Μόσχας,καθώς και χωρίς άλλους δύο βασικούς.5 ισοπαλίες σε 8 εντός έδρας ματς η Ντιναμό,5 ισοπαλίες στα τελευταία 6 η Τομ Τομσκ.Ξερό Χ.
534.ΜΑΪΝΤΖ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ:Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε ισοδύναμους αντιπάλους.Ομάδες που προσέχουν πρώτα τα νώτα τους.2 ισοπαλίες,στα τελευταία 3 ματς των δύο αντιπάλων στην έδρα της Μάϊντζ.Καλό το Χ εδώ.
535.ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΕΣΤΕΡ:Πολύ αξιόπιστη και δυνατή η φετινή ΑΪΚ(ιδιαίτερα στην έδρα της).Διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο (απέχει 1 βαθμό από την πρώτη θέση) και αλοίμονο αν σκοντάψει στην ουραγό Έστερ.Η Έστερ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Γκέτεμποργκ,όμως εκτός έδρας είναι τραγική.Ισχυρός ο άσος.
552:ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΚΟΤΚΑ:Κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό η Ίντερ Τούρκου και καίγεται για την νίκη.Είναι καλύτερη απ'όσο μαρτυρά η προτελευταία θέση και σήμερα πιθανότατα θα κερδίσει την τραγική εκτός έδρας Κότκα(2 ισοπαλίες και 6 ήττες με συνολικό σκορ 3-22).Την ευνοεί και η παράδοση,αφού σε 5 αναμετρήσεις των δύο ομάδων (στις έδρες και των δύο ομάδων) μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία.Με δύο σημαντικές απουσίες η Κότκα.Άσος.
554.ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΕΛΣΙΝΚΙ:Τρεις σερί ήττες μετρά η Μαριέχαμν και άμβλυνε τις καλές εντυπώσεις που είχε αφήσει φέτος.Στον τελευταίο της αγώνα,απέναντι στην απογοητευτική φέτος Λάχτι,ήταν τραγική.Φέτος παρουσιάζεται περισσότερο δυνατή εκτός έδρας παρά εντός.Η Ελσίνκι μετρά 6 σερί νίκες με αρκετά καλές εμφανίσεις και συνολικό σκορ 19-0!Κάλυψε μια σημαντική βαθμολογική διαφορά και πάει φουλ για τον τίτλο.Αν και τραυματίστηκε σοβαρά ένας βασικότατος εξτρέμ της(είχε σκοράρει 4 γκολ στα 3 τελευταία ματς),είναι το λογικό φαβορί.
571.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ:Μετά τις ήττες αμφότερων των αντιπάλων στην πρεμιέρα,κανείς δεν θέλει σήμερα να χάσει.Η πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεων Καλαμαριά-Αιγάλεω,είναι 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς.Ξερό Χ.
573.ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:Σταθερή αξία η Ξάνθη.Πέρυσι παρέμεινε αήττητη στην έδρα της για όλη την σεζόν.Ο Εργοτέλης έχει πολλά νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί χρόνο για να <<δέσει>>.Λίγος ο Καραγεωργίου.Πολύ ισχυρός ο άσος.
665.ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ:Πολύ καλή στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Ιντεπεντιέντε,σημείωσε ισάριθμες άνετες νίκες.Κόντραρε εκτός έδρας την Μπόκα όσο μπορούσε,την τρίτη αγωνιστική.Η Μπάνφιλντ είναι αποδυναμωμένη φέτος.Προέρχεται από δύο εντός έδρας ισοπαλιες,απέναντι σε μικρομεσαίους αντιπάλους.Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εκτός έδρας από την ελλειπή Σαν Λορέντζο,για το Σουνταμερικάνα.Αν και η Μπάνφιλντ μετρά 5 σερί διπλά στο γήπεδο της Ιντεπεντιέντε,σήμερα λογικά θα χάσει,από μια Ιντεπεντιέντε που στο τρέχων πρωτάθλημα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.
714.ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ:Το μεγάλο Βάσκικο ντέρμπι.Και οι δύο αντίπαλοι παρουσιαζονται αποδυναμωμένοι φέτος.Η Μπιλμπάο-εν αντιθέσει με την Σοσιεδάδ-άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στα φιλικά.Η Μπιλμπάο μετρά 5 σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στην Σοσιεδάδ.Ο άσος είναι το επικρατέστερο σημείο.
712.ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ:Δυνατή εντός έδρας η Φλαμένγκο,όμως σαφώς καλύτερη ομάδα η πρωτοπόρος Σάο Πάολο-που είναι μέτρια όμως εκτός έδρας.Ξερό Χ.
716.ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ:Μεγάλο τοπικό ντέρμπι της νήσου Μαδέϊρα.Η Μαρίτιμο ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές και αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι.Η Νασιονάλ έχασε τρεις βασικότατους παίκτες και τους αντικατέστησε με ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας.Η Νασιονάλ διαφοροποίησε σημαντικά το ρόστερ της και θα χρειαστεί χρόνο για να <<δέσει>>.Η Μαρίτιμο μετρά τρεις συνεχόμενους άσους επί της Νασιονάλ.Κρατάω τον ασο εδώ.
723.ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ:Η Παλμέϊρας είναι η μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Βραζιλίας.Η Πόντε Πρέτα είναι μια μέτρια ομάδα,που η έδρα της είναι από τις πλέον ήσυχες της Βραζιλίας.Οι έδρες των δύο ομάδων απέχουν 99 χλμ και στο γήπεδο θα βρίσκονται αρκετοί οπαδοί της Παλμέϊρας.Πρώτο σημείο το διπλό εδώ.
725.ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ:Η Μποταφόγκο έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (9 ισοπαλίες)και η Φορτάλεζα την ακολουθεί(8 ισοπαλίες).Η Μποταφόγκο μετρά 7 ισοπαλίες σε 10 εκτός έδρας ματς.Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός.Ξερό Χ.

Free Web Site Counter