Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2006

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ...

Καλημέρα και καλό μήνα.Σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα του Ελληνικού αθλητισμού σε ομαδικό άθλημα και μοιραία όλα τ'άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Το σκηνικό του 2004 επαναλαμβάνεται και έχω αρχίσει να...μπερδεύω την Ιαπωνία με την Πορτογαλία.Είμαι σίγουρος,ότι όλοι σας δικαιολογείτε την σημερινή καθυστέρηση στην ανανέωση του site.Επειδή όμως το στοίχημα δεν σταματά ποτέ,εγώ θα δώσω τις σημερινές μου προτάσεις και...όσοι πιστοί προσέλθετε.
111.ΔΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:Δεν νομίζω ότι σκοπεύει κανείς να ποντάρει σοβαρά σε φιλική αναμέτρηση.Αν πάντως κάποιος θέλει οπωσδήποτε να ποντάρει σ'αυτό το ματς,το Χ είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή.
112.ΝΤΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ-ΤΟΡΚΙ:Πολύ καλύτερα απ'όσο αναμενόταν,ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Τορκί.Στόχος της είναι η αποφυγή του υποβιβασμού.Η Ντάρλινγκτον είναι μετριότατη στο ξεκίνημα.Η προϊστορία είναι υπέρ της Τορκί και εκτιμώ ότι εδώ περισσότερο αξίζει να κοντράρει κανείς τον άσο.
121.ΓΟΥΙΚΟΜ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ:Δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς,μετρά φέτος η Μάνσφιλντ.Στους τρεις τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων στην έδρα της Γουίκομ,σημειώθηκαν ισάριθμες ισοπαλίες.Θα ρισκάρω στο Χ εδώ.
123.ΤΣΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ:Μόνο νίκες μετρά προς το παρών η Σουίντον,ωστόσο είχε πολύ εύκολο πρόγραμμα.Η Τσέστερ είναι μέτρια ομάδα,ωστόσο είναι μαχητική και παλεύει όλα τα ματς.Επειδή η Σουίντον έχει κερδίσει με αρκετή δυσκολία ασθενέστερους της Τσέστερ αντιπάλους,θα ρισκάρω στο Χ.
122.ΛΙΝΚΟΛΝ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ:Εντυπωσιάζει η Λίνκολν,έχοντας βγάλει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα.Στόχος της και φέτος είναι η άνοδος(πέρυσι έχασε την άνοδο στα μπαράζ).Η νεοφώτιστη Άκρινγκτον παλεύει,αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.Η Λίνκολν είναι το μεγάλο φαβορί.
125.ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ:Η Μποέμιαν προέρχεται από μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα και αποκλεισμό,από ομάδα της 2ης Ιρλανδίας.Το αποτέλεσμα αυτό βάρυνε το κλίμα στο <<Ντάλιμοντ Παρκ>> και σήμανε την απομάκρυνση του προπονητή της Μποέμιαν.Η Ντρόχεντα την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες,μετά από μία μίνι <<κοιλιά>> τεσσάρων αγωνιστικών.Οι απώλειες βαθμών όμως,εν τω μεταξύ,των Σέλμπουρν και Κορκ,την διατήρησαν σε τροχία ευρωπαϊκής εξόδου-αλλά και τίτλου.Η Ντρόχεντα είναι καλύτερη ομάδα και έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από την αδιάφορη βαθμολογικά Μποέμιαν.Σε κρίση η Μποέμιαν.Το διπλό πληρώνει πολύ καλά και είναι αρκετά πιθανό.
126.ΜΠΡΕΪ-ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ:Η Μπρέϊ,έχει ξεχάσει τι πάει να πει...βαθμός.Χάνει απ'όλους-συνήθως εύκολα.Αλοίμονο αν δεν χάσει από την ισχυρή Σέλμπουρν.Δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει βαθμούς η Σέλμπουρν.
132.ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ:Σε αγωνιστική κρίση η Αρχεντίνος.Η Νιούελς απογοήτευσε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές,ωστόσο είναι αναμφίβολα πολύ ποιοτικότερη της Αρχεντίνος.Η προϊστορία ευνοεί καταφανώς την Νιούελς.Στο Χ2 το ματς.

Free Web Site Counter