Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2006

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Καλό μεσημέρι.Πολύ καλή η χθεσινή μέρα,όμως ο τρόπος που έχασε την νίκη η Ρουμανία,άφησε μία πικρή γεύση.Οι <<Δράκουλες>>,παρότι προηγούντο με 2-0 μέχρι το 82',κατάφεραν να χάσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης,δεχόμενοι δύο γκολ σε ένα λεπτό(στο 82' και στο 83').Συγκεκριμένα,επιβεβαιώθηκαν,ο άσος της Τρανμίρ,η ισοπαλία στο Μιλγουολ-Μπλακπουλ,το διπλό του Ισραήλ,το Χ2 της Φινλανδίας και η ισοπαλία στο Νεκάξα-Μοντερέι.Δεν επιβεβαιώθηκαν αντιθέτως,ο άσος της Ροτσντέιλ και τρεις προτεινόμενες ισοπαλίες από την Λατινική Αμερική,που κρίθηκαν οριακά.Σήμερα η εθνική Ελλάδας έχει ραντεβού με την ιστορία και εύχομαι-όπως κάθε Έλληνας-σε λίγη ώρα από τώρα να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!Σήμερα το πρόγραμμα έχει αρκετές επιλογές.Πάμε να τα δούμε:
412.ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ-ΟΥΜΕΑ:Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κβίντινγκ βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση,μέτα τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.Η Ούμεα θα παραταχθεί χωρίς το βασικό κεντρικό της αμυντικό δίδυμο.Η Κβίντινγκ θα πρέπει ήδη να θεωρείται υποβιβασμένη.Η Ούμεα,μετά την μεταγραφική της ενίσχυση,παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη μετά την επανέναρξη.Σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την αποφυγή του απ'ευθείας υποβιβασμού.Το διπλό πληρώνει πολύ καλά και είναι το επικρατέστερο σημείο.
413.ΚΑΡΛΑΪΛ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ:Ντέρμπι νεοφώτιστων.Αμφότεροι οι δύο αντίπαλοι,έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα.Σε πέντε αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Καρλάιλ,ισάριθμα ματς έληξαν ισόπαλα!Πάω με την παράδοση και προτείνω Χ.
424.ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΜΟΣ:Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί η Μος.Θα απουσιάσουν,ο πρώτος της σκόρερ,δύο βασικοί αμυντικοί,ένας ενίοτε βασικός αμυντικός,ένας αναπληρωματικός αμυντικός,ενώ είναι αμφίβολοι ο δεύτερος σκόρερ της και ένας βασικός μέσος!Η Χάουγκεσουντ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εντός έδρας,αλλά η Μος είναι αρκετά αδύναμη εκτός έδρας.Κρατάω τον άσο εδώ.
431.ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ-ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ:Η Λαντσκρόνα είναι πολύ φορμαρισμένη και πλησίασε πάλι την 3η προνομιούχο θέση.Η Γιόνσεπινγκ δεν έχει σωθεί μαθηματικά,αλλά έχει μια διαφορά πέντε βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού και δεν αναμένεται να κινδυνεύσει.Φόρμα,βαθμολογικό κίνητρο και δυναμικότητα των ομάδων,οδηγούν στο διπλό.
443.ΝΤΕΡΙ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ:Η Ντέρι προελαύνει και είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιρλανδίας.Είναι χαρακτηριστικό,ότι δοκιμάστηκε στους τελευταίους δύο αγώνες της στις έδρες των Κορκ και Σέλμπουρν και παρέμεινε αήττητη με μία νίκη και μία ισοπαλία.Η Γιου Σι Ντι είναι μία μετριότατη ομάδα,που είναι ιδιαίτερα αδύναμη εκτός έδρας.Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας και φόρμας.Μόνο με θαύμα θα αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς η Γιου Σι Ντι.
445.ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ:Πολύ καλά ξεκίνησε η Άρσεναλ Σαραντί στο πρωτάθλημα.Σήμερα όμως θα παραταχθεί με τέσσερις σημαντικές απουσίες.Η Ρίβερ Πλέιτ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δεν είναι αξιόπιστη.Σαφώς ποιοτικότερο το έμψυχο δυναμικό της Ρίβερ Πλέιτ.Πρώτο σημείο το διπλό,με κάλυψη στο Χ.
451.ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ:Η έμπειρη Νουμάνθια που στοχεύει στην άνοδο,είναι το φαβορί απέναντι στην...σταχτοπούτα της 2ης Ισπανίας.Με απουσίες οι γηπεδούχοι,που έχουν ούτως ή άλλως φτωχό ρόστερ.Καλό το διπλό εδώ.
452.ΚΟΛΟΝ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ:Με νέο τεχνικό η Κολόν,μετά τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.Πάντως έχει βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.Τίποτα το ιδιαίτερο η Γοδόι Κρουζ.Η Κολόν-παρά την βαθμολογική της θέση-είναι καλύτερη ομάδα από την νεοφώτιστη Γοδόι Κρουζ.Η νίκη είναι επιτακτική για την Κολόν και πιστεύω ότι θα την πάρει.
453.ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΧΟΥΧΟΥΙ-ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ:Εμφανώς αποδυναμωμένη η Χιμνάσια Χουχούι.Η νεοφώτιστη Νουέβα Σικάγο έχει δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία και οι αποδόσεις την υποτιμούν.Αξίζει να κοντράρει κανείς τον άσο εδώ.
463.ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ:4 OVER σε ισάριθμα ματς,η Χιμνάσια Λα Πλάτα.3 OVER σε 4 ματς η Μπελγράνο.Πολύ καλή η απόδοση του OVER(1,90).Μεγαλύτερη απ'όσο θα περίμενε κανείς.
511.ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ:Ανεβασμένη η Κορίνθιανς μετά την έλευση του τεχνικού Έμερσον Λεάο.Τα προβλήματα απουσιών έχουν ελαχιστοποιηθεί για την Κορίνθιανς.Παραμένουν εκτός μόνο οι τρεις Αργεντίνοι της ομάδας,που απουσιάζουν μονίμως.Κλάσεις ανώτερη Κορίνθιανς,που καίγεται για βαθμούς.Κρατάω τον άσο εδώ.
512.ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ:Ο τελευταίος υποδέχεται τον πρώτο.Αν και χάνει μέρος της δυναμικότητάς της εκτός έδρας η Σάο Πάολο,είναι πολύ ανώτερη της Σάντα Κρουζ και πολύ δύσκολα θα χάσει.Πρώτο σημείο το διπλό εδώ.Πάντως έχει και ισοπαλία το ματς.

Free Web Site Counter