Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2006

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΚΡΙΛΙΑ...

Καλό μεσημέρι.Καλή η χθεσινή μέρα,αφού επιβεβαιώθηκαν κάποια καλά σημεία όπως το διπλό της Μπράγκα,ο άσος της Τρανμίρ και η ισοπαλία στο Μπαστιά-Ντιζόν.Επιβεβαιώθηκαν επίσης οι άσοι των Ρεμς και Σέλμπουρν.Τα προτεινόμενα σημεία που δεν επιβεβαιώθηκαν,ήταν το διπλό της Αούστρια Λουστενάου,ο άσος της Τβέντε και δύο ισοπαλίες από την 2η Γαλλίας.Σήμερα συμπληρώθηκε το μενού στο κουπόνι του ΟΠΑΠ,αφού μπαίνουν στον χορό τα πρωταθλήματα Ιταλίας.Ξεκινά και τυπικά λοιπον η νέα στοιχηματική σεζόν.Οι προτάσεις της σημερινής μέρας θα είναι περισσότερες από ποτέ.
214.ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ:Η ΤΣΣΚΑ κατεβαίνει χωρίς τρεις βασικότατους,μεταξύ των οποίων και ο Βραζιλιάνος πρώτος της σκόρερ.Η Σπαρτάκ Μόσχας κατεβαίνει πλήρης και παρά την δυσμενή παράδοση μπορεί να μην χάσει.Κρατάω το Χ2.
222.ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ:Επιτακτική η νίκη για την Άρσεναλ.Στάθηκε άτυχη στα δύο πρώτα ματς,αφού έχασε πολλές ευκαιρίες.Η Μίντλεσμπρο έχει μάθει να παίζει φουλ επίθεση και δεν είναι σε θέση να <<κλέψει>> βαθμό από την Άρσεναλ.Ο άσος χαμηλός,αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να <<σπάσει>>.
226.ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ:Δυο ομάδες που ξεκίνησαν μετριότατα και έχουν πρόβλημα στο γκολ.Πιο έμπειρη και ποιοτική η Μπλάκμπερν,παθιασμένη και μαχητική η Σεφιλντ Γιουνάιτεντ.Προτείνω Χ.
232.ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ-ΛΕΣΤΕΡ:Τοπικό ντέρμπι.Αμφότεροι οι αντίπαλοι δυσκολεύονται στο σκοράρισμα.Η τιμή του άσου είναι πολύ χαμηλή και δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δυο ομάδων.Θεωρώ πιθανή μια μοιρασιά βαθμών εδώ.Προτείνω Χ.
234.ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ:Καλύτερη ομάδα η Νόργουιτς,όμως εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικότητας της.Η Κόβεντρι προσέχει πρώτα τα νώτα της και δεν θα ανοιχτεί πολύ απέναντι στην ανώτερη Νόργουιτς.Καλό το Χ εδώ.
245.ΠΡΕΣΤΟΝ-ΚΑΡΝΤΙΦ:Σε δαιμωνιώδη φόρμα η Κάρντιφ,έπιασε κορυφή.Χειρότερη από πέρυσι η Πρέστον.Δύσκολα θα χάσει η Κάρντιφ.Στο Χ2 το ματς.
316.ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΤΖΕΝΟΑ:Περιορισμένων δυνατοτήτων η Βιτσέντζα.Συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό.Η Τζένοα ενισχύθηκε σημαντικά και είναι ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο.Το διπλό είναι το επικρατέστερο σημείο.
321.ΚΡΟΤΟΝΕ-ΜΠΑΡΙ:Έχασε βασικότατα στελέχη η Κροτόνε και θεωρείται πολύ δύσκολο να επαναλάβει την περσινή της πορεία και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των μπαράζ.Ηρεμία επικρατεί στην Μπάρι.Στόχος είναι η άνετη παραμονή.Δύσκολα θα κερδίσει η αποδυναμωμέμη Κροτόνε,τίποτα το ιδιαίτερο η Μπάρι για να βγάλει διπλό.Κρατάω το Χ.
323.ΜΟΝΤΕΝΑ-ΒΕΡΟΝΑ:Τεράστια η αποδυνάμωση της Μόντενα.Όλα δείχνουν ότι είναι απίθανο να διεκδικήσει την άνοδο (όπως πέρυσι) και μια θέση στο μέσο της βαθμολογίας θα της είναι υπεραρκετή.Η Βερόνα επίσης φέρεται αποδυναμωμένη.Ούτε φέτος θα διεκδικήσει την επάνοδο της στην 1η Ιταλίας,αφού το ρόστερ της είναι μετριότατο.Ισορροπία...μετριότητας.Κρατάω το Χ.
326.ΠΕΣΚΑΡΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ:Συντηρητική η μεταγραφική ενίσχυση για την Πεσκάρα.Η ομάδα δεν έχει τα φόντα να διεκδικήσει την είσοδο στα μπαράζ ανόδου και αναμένεται να τερματίσει πάλι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.Η Μπολόνια κράτησε τον περσινό βασικό της κορμό και με όπλο την ομοιογένεια θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.Η εντυπωσιακή της πορεία (μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα) στο φίνις της περασμένης σεζόν,αποτελεί οδηγό για τον φετινό μαραθώνιο.Στο Χ2 το ματς.
334.ΚΡΙΛΙΑ-ΜΟΣΧΑ:Πολύ δυνατή στην έδρα της η Κρίλια.Στην έδρα της έχει λυγίσει δυνατότερους της Μόσχας αντιπάλους.Στάθηκε άτυχη στην εκτός έδρας ήττα από την Ρούμπιν Καζάν.Η Μόσχα έχει χάσει βαθμούς εκτός έδρας,από πολύ χειρότερες της Κρίλια ομάδες.Κρατάω τον άσο εδώ.Καλό είναι και το OVER-που πληρώνει 1,90,αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί στην επίθεση και αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στην άμυνα.
336.ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ:Φύσει επιθετική ομάδα η Κιλμάρνοκ.Η Ντανφέρμλιν προχώρησε τα τελευταία 24ωρα στην απόκτηση δύο πολύ καλών επιθετικών και ο τεχνικός της αναμένεται να παρατάξει ένα πιο επιθετικό σχήμα.Πολύ καλή η τιμή του OVER.Προσωπικά θα έδινα αντίστροφα,σε σχέση με τον ΟΠΑΠ,τις τιμές UNDER-OVER στο συγκεκριμένο ματς.
344.ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ-ΕΡΝΤΡΙ:Ένα από τα καλύτερα έμψυχα δυναμικά της κατηγορίας διαθέτει η Λίβινγκστον και θεωρείται η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια της Γκρέτνα για την άνοδο.Τεράστια τα αμυντικά κενά της ουραγού Έρντρι.Κρατάω τον άσο εδώ.
361.ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΑΑΡΑΟΥ:Πολύ αξιόπιστη στο ξεκίνημα της σεζόν η φετινή Γκρασχόπερς.Δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο.Η Ααράου είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να σωθεί.Κρατάω τον άσο εδώ.
374.ΒΑΚΕΡ ΤΙΡΟΛ-ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ:Δύσκολα κερδίζει και δύσκολα χάνει η Βάκερ Τιρόλ.Καλύτερο το έμψυχο δυναμικό της Μάτερσμπουργκ,πλεονέκτημα έδρας για την Βάκερ Τιρόλ.Κρατάω το Χ.
414.ΠΟΛΙ ΕΧΙΔΟ-ΧΕΡΕΘ:Πολλές αδυναμίες έχει δείξει η Πόλι Έχιδο,στις δύο πρώτες αγωνιστικές.Η Χέρεθ έδειξε από νωρίς τα δόντια της,επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.Πρώτο σημείο το διπλό,με κάλυψη στο Χ.
421.ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ:Γκρίνια στην Καστεγιόν για το κακό ξεκίνημα.Δύσκολη αναμένεται η φετινή χρονιά,αφού η ομάδα αποδυναμώθηκε.Η Τενερίφη προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την ισχυρή Κάντιθ.Στην πρεμιέρα είχε κερδίσει εκτός έδρας την φιλόδοξη Αλμερία.Γιατί να μην κερδίσει την μετριότατη Καστεγιόν;Προκλητικές οι τιμές στο διπλό.
423.ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΛΟΡΚΑ:Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.Πιο έμπειρη και ποιοτική η Λόρκα,πλεονέκτημα έδρας η Λας Πάλμας.Δύσκολα θα βγει νικητής εδώ.Κρατάω το Χ.
426.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ:Πλασματική η βαθμολογική θέση των γηπεδούχων.Μέτρια ομάδα,που στα εκτός έδρας ματς παρατάσσεται φουλ αμυντικά και προσπαθεί με σποραδικές επιθέσεις να <<κλέψει>> την νίκη.Στην έδρα της,που μοιραία πρέπει ν'ανοιχτεί,θα έχει πρόβλημα.Μεγάλων δυνατοτήτων το ρόστερ της Γκερμινάλ.Θέμα χρόνου να βελτιωθεί η ομάδα.Στο Χ2 το ματς.
431.ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ:Βελτιώθηκε το κλίμα στην Βάρεγκεμ,μετά τα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.Μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας η ουραγός Σερκλ Μπριζ.Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.Κρατάω τον άσο εδώ.
434.ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΡΟΖΕΛΑΡ:Αποδυναμωμένη η Σαρλερουά,ομάδα έδρας η Ρόζελαρ.Κρατάω το Χ.
442.ΝΑΝΤ-ΛΙΛ:Γκρίνια στην Ναντ μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα.Ο τεχνικός της παίζει το κεφάλι του σήμερα.Ομάδα μοντέλο η Λίλ,υπερέχει παντού της Ναντ.Πρώτο σημείο το διπλό εδώ,με κάλυψη στο Χ.
444.ΡΕΝ-ΣΟΣΟ:Απογοητευτικό το ξεκίνημα για την αποδυναμωμένη Ρεν.Τώρα έχει σημαντικές επιστροφές και δύσκολα θα χάσει στην δυνατή έδρα της.Δύσκολα θα χάσει όμως και η Σοσό που έχει ξεκινήσει πολύ καλά.Κρατάω το Χ.
445.ΣΕΝΤΑΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ:Δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε η Σεντάν και μοιραία θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού.Φορμαρισμένη και ανώτερη ποιοτικά η Σεντ Ετιέν,δύσκολα θα χάσει.Στο Χ2 το ματς.
451.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ:Η Οσασούνα δεν θυμίζει-προς το παρών-την περσινή ευχάριστη έκπληξη του Ισπανικού πρωταθλήματος.Η Μπαρτσελόνα,μετά το κάζο από την Σεβίλλη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ,δεν πρόκειται να χαριστεί στην Οσασούνα.Ο άσος είναι χαμηλός,αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να <<σπάσει>>.
455.ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ:Πολύ δυνατή στην έδρα της είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Σλίγκο.Με υπηρεσιακό τεχνικό για δεύτερο ματς και κακή ψυχολογία η Μποέμιαν,δύσκολα θα καταφέρει σήμερα κάτι καλό.Κρατάω τον άσο εδώ.
462.ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ:Με υπηρεσιακό τεχνικό κατεβαίνει,μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής,η Σάντα Κρουζ και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει.Μετριότατη ομάδα η Πόντε Πρέτα,κακώς δίνεται η νίκη της σε τόσο χαμηλές τιμές.Βάσει αποδόσεων,αξίζει ένα ρίσκο στο Χ ή στο διπλό.
463.ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ-ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ:Ντέρμπι νεοφώτιστων.Πολύ καλύτερα δείγματα γραφής έχει δώσει η Μπελγράνο,που έχει αποσπάσει βαθμούς από ισχυρούς αντιπάλους.Μετριότατη η Γοδόι Κρουζ,που είχε κιόλας εύκολο πρόγραμμα.Επειδή η νεοφώτιστη Μπελγράνο δεν είναι για πολύ ψηλά,δεν πηγαίνω στο διπλό.Κρατάω το Χ.
521.ΡΑΣΙΝΓΚ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ:Άτυχη στάθηκε η Ρασίνγκ στην εντός έδρας ήττα από την Λανούς.Αυτό ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της Ρασίνγκ για την φετινή σεζόν.Δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα,απέναντι στην μετριότατη Αρχεντίνος που σήμερα έχει πολλές απουσίες.Η παράδοση ευνοεί καταφανώς την Ρασίνγκ.Κρατάω τον άσο εδώ.

Free Web Site Counter